Verdiepingsdag Innerlijk Duinduiken zondag 26 juni

Verdiepingsdag Innerlijk Duinduiken zondag 26 juni
26-06-2016

 Ga mee op 26 juni 2016! Verdiepingsdag duinduiken

 

Activeer jouw innerlijk vrede

Innerlijke vrede is een heerlijk gevoel. Soms is het er opeens…als je net wakker wordt in je warme bed na een goede nachtrust. De geest is kalm, je lichaam ontspannen, alles is oke…
Soms is innerlijke vrede echter ver te zoeken. Onrust, tobben, zorgen, spanningen, haast, alles komt langs, maar innerlijke vrede is er niet.


Wil je meer grip op je eigen innerlijke vrede?
Wil je tools beoefenen die jouw innerlijke vrede activeren?
Ben je klaar met het hardnekkig najagen van dat-wat-je-prettig-vindt en het vluchten voor
dat-wat-je onprettig-vindt?
Wees dan welkom op de verdiepingsdag duinduiken.

 

We doorlopen het 7 stappen pad: 

1 Aankomen, ontvangst en aankomen in de natuur 

2 Kennismaken kennis maken met elkaar en je intentie 

3 Steek de brug over naar je innerlijk landschap 

4 Verken je innerlijke vrede 

5 Activeer je innerlijke vrede 

6 Oefen de tools om in iedere situatie terug te kunnen naar je innerlijke vrede 

7 Wat neem je mee?Na aankomst en ontvangst met koffie en thee lopen we gezamenlijk de duinen in. Je mag ervaren wat de natuur met jou doet. Je maakt kennis met de natuur en met elkaar. We nodigen je uit je intentie voor deze dag uit te spreken. Na een wandeling steken we letterlijk en figuurlijk een brug over en maak je contact met jouw innerlijk landschap. We laten het lichaam en de geest tot rust komen. Je verkent jouw betekenis van innerlijke rust en vrede en we trachten deze (nog meer) te activeren. Je krijgt tools om in iedere situatie naar die vrede terug te kunnen keren. We sluiten af met de vragen: “Wat ga je doen: in actie komen of…juist niet? Grijp je in of laat je los?”

 

Waar en wanneer? 

Ingang t Panneland in de Waterleidingduinen Vogelenzangseduinweg 4, 2114 AS Vogelenzang

Zondag 26 juni van 10:15 tot 16:15Investering
€ 47,- voor de hele dag van 10:15 tot 16:15, inclusief thee, koffie en lunch.Aanmelden
Deze verdiepingsdag is voor mensen die affiniteit hebben met yoga, meditatie en/of qi gong. Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Deze dag wordt begeleid door Marcel Ott en Michiel Schutte.


Marcel is Tao trainer en coach. Hij geeft Qi Gonglessen en meditatiesessies bij zijn onderneming Tao Training Haarlem. Daarnaast brengt mensen in veranderende organisaties in beweging in datgene wat gewenst is. Hij is een enthousiasmerende trainer/coach met glimoogjes en diepgang.

Michiel is mindfulness meditatie docent, yogaleraar, natuur-educator en vitaliteitscoach. Hij organiseert met zijn onderneming Jojamis al 7 jaar yoga-health weken waarin het cultiveren van innerlijke vrede een grote rol speelt. Michiel is een prettige gids op het pad van natuur en persoonlijke ontwikkeling.