Duinduiken herfst - yoga en qi gong

Duinduiken herfst - yoga en qi gong
30-10-2016
Yoga en Qi Gong in de natuur 30 okt.
 
 
Gedurende de dag wordt je uitgenodigd om te ervaren wat je nodig hebt om de overgang te maken naar de winter. Een inspirerende en gezellige dag om op te laden in de natuur.
 
Programma:
 
 
- Koffie/thee en kennismaking
- Wandeling door de duinen
- Qi Gong oefeningen, opwarmen en afkoelen
- Mini queste
- Lunchpauze
- Yoga
- Orgaan meditatie
- Stiltewandeling (evt. op blote voeten)
 
Waar en Wanneer?
Zondag 30 oktober verzamelen we om 10.30 u bij boshut ’T Panneland aan de Vogelenzangseduinweg 4, 2114 AS Vogelenzang. http://www.t-panneland.nl/index.html We verzamelen op de parkeerplaats, links-achterin, op een rustige plek. We vertrekken om 10.45 u door de groene duinen en we zullen daar terugkomen rond 15.30 u.
 
 
Vervoer
Auto Parkeren voor de hele dag kost € 2,-. OV, check je reis opwww.OV9292.nl Vanaf treinstation Heemstede/Aerdenhout neem je bus 9 richting Hillegom. Controleer de tijden want deze bus rijdt niet zo vaak. Stap na 8 minuten uit bij Bushalte Dorp, Vogelenzang. Loop een stukje terug en volg bij de rotonde de bordjes richting boshut ’T Panneland. ca. 15 minuten lopen.
 
Kosten?
€ 57,- per persoon voor de hele dag.
€ 47,- voor FB vrienden
€ 37,- voor leden van Yoga studio Jojamis / Tao Training Haarlem
 
Wat neem je mee?
Je eigen lunch. Verder uiteraard kleding die past bij het weer en bij het programma.
 
Regen?
 
Als er af en toe een bui wordt voorspeld gaat de dag gewoon door. Mocht het toch niet doorgaan omdat er bijvoorbeeld de hele dag onweer of veel regen is voorspeld, dan storten we de betaling terug of je kunt een tegoed houden op de volgende Yogadag.
 
Vragen?
 
Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Michiel: 06 4250 3525, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We hopen je te zien op 30 oktober, wij hebben er zin in!
 
 
Schrijf je nu in door een mailtje te sturen naar Michiel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.