Cursus gezondheid en vitaliteit

cursus gezondheid Haarlem

Cursus gezondheid

Cursus, vergroot je vitaliteit en gezondheid op 5 levels.

5 maandagmiddagen van 13.00 u tm 15.00 u in de zaal van yogastudio Jojamis - Haarlem Schalkwijk

 

Heb jij interesse in gezondheid en vitaliteit? Wil je je hierin verder verdiepen en dit direct toepassen op jezelf? Je wordt gegarandeerd fitter, vitaler en gezonder. 

Schrijf je in via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

''Onze gezondheid en vitaliteit kunnen we positief beïnvloeden op 5 niveaus. Fysiek, Emotioneel, Sociaal, Mentaal en via Zingeving. Als deze alle vijf voldoende ontwikkelen dan zullen we ons gegarandeerd fitter, vitaler en gezonder voelen. Je kunt je gezondheid als een zeilboot zien. Als er gaten in de boot zitten dan zinkt hij en worden we ziek. Het is van belang deze gaten voldoende te dichten zodat de boot boven water blijft. Maar we hoeven deze gaten ook weer niet helemaal te plamuren, te schuren en te schilderen. Dicht is dicht, goed is goed genoeg. Zodra de boot goed boven water blijft kunnen we hem beter gaan gebruiken om te gaan varen. Koers zetten door een doel te kiezen en de zeilen hijsen door onze talenten in te zetten. dat is het pad wat we deze cursus gaan bewandelen''. 

Michiel Schutte - Vitaliteits coach

 

 

Wat gaan we doen?

Tijdens de 5 bijeenkomsten richten we ons op stappen die we kunnen zetten om een onderdeel van onze gezondheid meer tot bloei te laten komen. We verdiepen ons vooral in mogelijkheden die voor de meeste mensen werken. Dit betekent dat het stappen zijn die via goed onderzoek hebben bewezen effectief te zijn. Daaruit kiezen we mogelijkheden die het best aansluiten bij onze eigen wensen en overtuigingen.

 

Week 1 Fysiek

We verdiepen ons in eten en bewegen.

 

Emotionele gezondheid en slapen

MF omgaan met emoties en lichaams sensaties. Behoeftes kennen en vervullen of niet. Omgaan met graving en verlangen.

 

Sociaal

Comm. Openen.

 

Mentaal

Geluks workshop en pos denken

 

Zingeving

Doe je liever iets dat je interessant vind of iets dat je niet interessant vindt?

Wat kun je bijdragen?

 

Start binnenkort

Schrijf je in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.