FAQ

Wat trek ik aan?

Het is aan te raden comfortabele (sport)kleding te dragen. Zorg dat je een warm vest en sokken bij je hebt. Dit kun je tijdens de ontspanning aantrekken, zodat je niet teveel afkoelt.

 

Hoe kan ik me opgeven voor een (proef) les?

Vul het inschrijfformulier in of mail Michiel op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag opgeven op welke dag en tijd je wilt starten.

 

Hoe vaak yoga per week is aan te raden?

2 keer per week les volgen meer effect heeft dan 1 keer per week komen. Maar als je geen tijd hebt, dan is 1 keer per week les volgen al zeer effectief.

 

Ik heb een blessure, mag ik nu wel meedoen?

Bij de meeste blessures mag je gewoon yoga doen. Sterker nog; vaak wordt yoga aangeraden door artsen bij bepaalde klachten. Geef wel even voor de les aan de docent door welke klachten je hebt. Beweeg altijd, ook als je geen blessure hebt, op geleide van de pijn. Als het pijnlijk is dan ga je te ver. Neem dan gas terug.

Weet je niet zeker of je mee mag doen? Raadpleeg dan je arts.

 

Wat zijn geschikte oefeningen om thuis te doen?

Op de site vind je diverse filmpjes met lessen, zodat je makkelijk thuis kunt oefenen.

 

Kan ik van te voren eten?

Een grote maaltijd nuttigen voor de yogales is niet aan te raden. Iets eten kan natuurlijk wel. Zeker als je in de ochtend een les volgt, is ontbijten belangrijk. Volg je les in de avond? Eet dan een lichte maaltijd of eet pas na de les.

 

Mag ik inhalen als ik een keer niet kan?

Wanneer je bent verhinderd door ziekte, vakantie of om een andere reden, mag je binnen een week de les komen inhalen, mits er plek is en je je van te voren telefonisch, per e-mail of per sms even aanmeld voor je inhaalles.

 

Mag ik op een andere les / bij een andere docent inhalen dan dat ik normaal volg?

Je mag inhalen op elke willekeurige les. Het is zelfs wel zo leuk om een keer iets anders uit te proberen dan wat je gewend bent.

 

Hoe kan ik betalen en wanneer dien ik te betalen?

De betaling vind plaats voor aanvang van je lessen van de tien lessenkaart. Het geld dient overgemaakt te worden op rekening nummer NL56 TRIO 0197 8482 81 tnv JJM Schutte te Haarlem o.v.v. je voor- en achternaam en je lesdag.